Herfst en Vegan cake!
Prachtig herfstweer op Brénazet, zo begon het hier ‘s ochtends:
Maar vandaag was het heel ander weer en dus tijd voor een lekkere cake die ik het wel waard vond om met jullie te delen, dit keer in het Engels vanwege de internationale vrienden, een herfstige cake en heel crazy sexy:
*Vegan autumn Cake from Brénazet*
(no sugar, no dairy, no eggs no weat)
150 gram unpitted dates or date paste
100 gr oats
100 gr grated coconut
100 gr rice flour
2 teaspoons soda bicarbonate plus a bit of vinaigre
50 gr appel sirop
50 gr oil ( fe coconutoil or olive oil)
2 teaspoons gingerbreadspices (speculaaskruiden)
1 teaspoon gingerpowder
Zeste from a lemon
150 gr water
Two tablespoons of puppyflower seeds (or a handfull raisins and wallnuts)
Mix everything together, pour in a cake mold and sprinkle some extra puppyflower seeds on top, 1 h on 180 degrees in a preheated oven
Reacties
Een reactie posten